Friday, July 8, 2016

KURSUS PENGURUSAN AKAUN DAN CARA KIRA KOS PRODUK


Sebagai usahawan agromakanan , anda wajib tahu cara nak kira kos produk yang di keluarkan. Pengiraan kos produk amat penting kerana ia merupakan asas untuk meletakan harga produk yang ingin kita jual.

Dengan memahami cara nak kira kos produk yang dikeluarkan anda dengan mudah mampu memberikan harga yang terbaik untuk anda dan juga pelanggan agar harga produk yang anda pasarkan mampu bersaing dengan produk yang serupa pasaran.

Pengetahuan cara nak kira kos produk mampu menjadikan anda untuk memberikan pelbagai tawaran yang menarik kepada pelanggan atau juga agen pengedar produk anda yang memberikan keuntungan kepada anda dan agent.

Sebagai contoh, jika harga jual 1 produk adalah A, bagaimana harga untuk anda nak jual pada agen ?.
Macam mana pula nak letak harga untuk jualan promosi ?.

Oleh itu ilmu untuk cara nak kira kos produk amat penting kerana harga jualan akan menentukan barang anda mampu terjual dan diterima pelanggan.

Oleh itu, jika anda tidak tahu cara nak kira produk datang lah kursus ini di IPOH..



KHAS UNTUK USAHAWAN AGROMAKANAN
KURSUS PENGURUSAN AKAUN
DAH TAHU CARA KIRA KOS PRODUK YANG DIKELUARKAN
BAGI MEMAKSIMAKAN KEUNTUNGAN ?
JIKA TIDAK, HADIR KURSUS NI..
Tarikh : 18 - 19 Julai 2016
TEMPAT : IPOH, PERAK
TEMPAT TERHAD 30 ORANG TERAWAL
Keterangan lanjut KLIK & BELI KURSUS : > http://goo.gl/iuoi4l



Monday, July 4, 2016

Buat Duit Tanpa Modal 2016

Tahukan anda kita la ni boleh buat duit tanpa modal satu sen pun!.

Cuma terdapat macam cara nak buat duit tanpa modal ni..langkah awal adalah kita kena pelajari cara - cara nak buat promosi.

Sebab antara cara mudah nak buat duit tanpa modal satu sen pun amat mudah.. kita cuma promosikan produk orang lain dan kemudian kita akan dapat komisyen daripada hasil jualan produk tersebut.

Nak buat promosi atau iklan ini pun kita boleh buat tanpa keluarkan modal satu sen pun. Cara mudah adalah kita guna facebook le.




Facebook pun free je kan.

Tapi ada cara dan startegi perlu kita guna untuk dapat jualan dengan promosi di facebook ni.

Jika anda menjual atau berniaga apa sahaja pun kalau tak guna facebook amat rugi kerana ada lebih 20 juta rakyat Malaysia dok guna facebook ini.

Cara mudah nak buat iklan power difb boleh kita belajar dengan download FREE PANDUAN ini
klik sini nak download panduan  DAH TAMAT

JANGAN TERLEPAS PELUANG INI.. seorang sifu FB nak bagi free itu, downlaod je ye..

PANDUAN BUAT DUIT TANPA MODAL 2017

SUMBANGAN IKHLAS

Untuk menjayakan dan memantapkan lagi keupayaan saya berkongsi ilmu, SUMBANGAN IKHLAS daripada pembaca amat di alu - alukan.

Sumbangan ikhlas boleh disalurkan melalui:

NAMA :NOH

Akaun Maybank No. 112361650899.

Saya juga merakam jutaan terima kasih kepada mereka yang telah memberi sumbangan.