Wednesday, October 10, 2012

Mesin Penutup Cawan Plastik Sesuai Untuk Usahawan IKS Menjual Air Soya Dan Juga Cincau Serta Pengusaha Kantin Sekolah

Mesin penutup cawan plastik ini amat sesuai untuk mereka yang menjalankan perniagaan minuman kerana ia lebih bersih. Cara mudah adalah buat siap-siap minuman disediakan di premis dan disealkan cawannya..Hanya bawa minuman yang dah di sealkan ketempat jualan. Kita hanya sejukkan minuman itu dalam cool box.. 

Mesin ini juga pada pendapat saya sesuai juga digunakan bagi IKS yang menjual makanan bekuah seperti laksa, mee soto dan lain-lain.. Jika untuk jual laksa bungkus, bungkus laksa dan bagi satu cup yang telah berisi kuah atau pun pakage terus..laksa dan kuah dalam plastik masukan dalam cup yang lebih besar...macam..yang ada kat kedai 7..24 jam tu..Fikirkan untuk kebersihan , kemudahan..

 Jika anda berminat untuk dapatkan mesin ini atau keterangan lanjut sila hubungi: SME PACKAGING CENTRE SDN.BHD. Webmail: www.packagingcentre.com / Email: sme@packagingcentre.com Contact: Abdulrahman: 016-4215105 / 012-3045105

No comments:

TUKAR PEMBUNGKUSAN LUASKAN PASARAN.

SUMBANGAN IKHLAS

Untuk menjayakan dan memantapkan lagi keupayaan saya berkongsi ilmu, SUMBANGAN IKHLAS daripada pembaca amat di alu - alukan.

Sumbangan ikhlas boleh disalurkan melalui:

NAMA :NOH

Akaun Maybank No. 112361650899.

Saya juga merakam jutaan terima kasih kepada mereka yang telah memberi sumbangan.