Wednesday, June 22, 2011

JUAL COKLAT , BISKUT COKLAT SERTA KEK COKLAT UNTUK HARI RAYA PUASA.Coklat merupakan suatu manisan yang disukai oleh semua golongan terutama kanak - kanak . Saya yakin bila sebut sahaja coklat ramai yang teruja untuk merasai kelazatan coklat.

Coklat boleh dibuat dalam pelbagai rupa bentuk dan juga jenis yang merangkumi coklat, kek coklat dan juga biskut coklat.

Kek Coklat digemari semua orang terutama kanak-kanak.
Kek Coklat juga pasti digemari oleh semua orang dan kerana inilah saya lihat coklat mempunyai pasaran yang luas jika anda minat untuk menghasil dan menjual samada coklat, kek coklat atau pun biskut coklat.

Apa yang menarik adalah dengan adanya teknologi internet pemasaran coklat ini dapat kita lakukan dengan lebih mudah dengan menggunakan laman sosial seperti FACEBOOK, TWITTER  dan juga blog.

Membuat coklat pada masa kini, tidak memerlukan peralatan yang canggih , apa yang anda perlu pelajari adalah teknik yang mudah dengan panduan yang mantap. Bahkan kini anda tidak perlu pun bersusah payah untuk menghadiri kelas membuat coklat kerana telah ada pakar yang telah menulis ebuku cara nak buat coklat  dari rumah sahaja.

Anda boleh pelajari cara membuat coklat dengan memiliki ebuku ini serta boleh memulakan perniagaan coklat terutama di musim perayaan hari raya puasa ini.Untuk keterangan lanjut berkaitan ebuku ini klik > eBUKU COKLAT

Apa yang menarik dengan ebuku ini..ia didatangi dalam bentuk CD yang akan dipos kerumah anda yang mana denga adanya CD ini anda dengan mudah membuat rujukan .

Oleh itu milikilah ebuku BELAJAR BUAT COKLAT HARI INI

MAKANAN MUSIM BANJIR 2022

PANDUAN TEMUDUGA

SUMBANGAN IKHLAS

Untuk menjayakan dan memantapkan lagi keupayaan saya berkongsi ilmu, SUMBANGAN IKHLAS daripada pembaca amat di alu - alukan.

Sumbangan ikhlas boleh disalurkan melalui:

NAMA :NOH

Akaun Maybank No. 112361650899.

Saya juga merakam jutaan terima kasih kepada mereka yang telah memberi sumbangan.