Monday, March 14, 2011

Agrobazaar Premis Pemasaran Produk IKSAgrobazaar merupakan kedai tempat menjual produk IKS atau kini dikenali juga dengan produk - produk Industri Asas Tani (IAT).Agrobazaar merupakan konsep pemasaran produk - produk IAT secara moden, kemas dan tersusun yang diperkenalkan oleh FAMA.Agrobazaar ini sebahagiannya adalah milik usahawan dan ada juga Agrobazaar diurus oleh FAMA.


Datanglah ke Agrobazar untuk mendapatkan produk - produk edaran FAMA dan juga produk - produk usahawan bumiputra yang setanding dengan produk - produk makanan import  yang dijual pada harga yang amat berpatutan.

Membeli produk makanan keluaran usahawan melayu semestinya halal  lagi suci..
Agrobazaar di R& R Gambang, Pahang.

2 comments:

AFFENDY JAYA ENTERPRISE said...

Affendy Jaya Enterprise

Salam..kami di affendy jaya adalah pengelua/memproses kerepek pisang abu di mentakab. Sila layari blog kami untuk mendapatkan senarai harga. T.q

Blog : www.affendyjaya.blogspot.com
Email : amkamaruLz@yahoo.com

azfa said...

Salam,saya puan siti pembuat, memproses dan pengeluar kek kukus di kuala lumpur.untuk pertayaan dan tempahan, sila email kepada pihak kami dengan segera. Terima kasih.

azfa4554@gmail.com

MAKANAN MUSIM BANJIR 2022

PANDUAN TEMUDUGA

SUMBANGAN IKHLAS

Untuk menjayakan dan memantapkan lagi keupayaan saya berkongsi ilmu, SUMBANGAN IKHLAS daripada pembaca amat di alu - alukan.

Sumbangan ikhlas boleh disalurkan melalui:

NAMA :NOH

Akaun Maybank No. 112361650899.

Saya juga merakam jutaan terima kasih kepada mereka yang telah memberi sumbangan.