Wednesday, October 13, 2010

Perniagaan Makanan dan Peluang Perniagaan Luar Biasa Untung

Hari ini makin ramai yang dan buat bisnes makanan dengan teknologi makanan yang dipelajari. Perniagaan makanan kini memasuki era yang mencabar perlu dilaksanakan dengan perancangan yang rapi dan tersusun agar kita mampu bersaing dipasaran.

Namun bagi saya ada perniagaan mudah yang boleh anda ceburi kini, selain  daripada bidang tekonologi makanan dan pastinya amat luar biasa keuntungan . Saya kongsikan untuk anda ..baca ..fikir dan bertindak segera merebut peluang ini....Saya bongkarkan rahsia  kehebatan menjalankan perniagaan emas bersama saya pada bulan Oktober 2010 ini. Kini Tinggal 18 hari sahaja lagi TAWARAN  untuk anda menyertai perniagaan emas bersama saya dan Public Gold dengan modal 50% DISKAUN.

Rahsia 1 : 50 % Diskaun keatas modal yang diperlukan untuk jadi agent.

Jika anda jadi agent pada bulan ini, anda diberi 50% DISKAUN keatas modal yang diperlukan untuk jadi agent iaitu anda hanya perlukan modal RM20,000.00 sahaja.  Modal ini digunakan untuk buat belian emas.

Pada bulan lain modal yang diperlukan untuk jadi agent public gold adalah RM40,000.00. Ini semua jika nak jadi agent pemasar emas Public Gold, jika nak buka francais Habib Jewel RM1,000,000.00 ( RM1 JUTA) syarikat - syarikat lain lebih -lebih juta lagi laa...

Rahsia 2: Anda boleh pilih jenis emas yang anda hendak beli dengan duit RM20,000.00 !

Ini satu lagi kelebihan hebat bila anda jadi agent bulan oktober ini. Selain diskaun keatas modal, jenis emas yang ingin anda beli semasa jadi agen..anda boleh pilih. Bulan lain pada masa dahulu jenis emas di TETAPKAN. Namun bulan ini dengan modal RM20K itu anda boleh pilih samaada nak Dinar atau bar 20 gram atau bar 50 gram ..yang akhirnya semuanya bernilai RM20K.

Jika anda nak mudah jual, ambik 1 Dinar ataupun campur 1 Dinar dan Bar 20 gram kerana pada pengalaman saya kedua - dua ni laris dan mudah jual.


Rahsia 3 :  Bila jadi agen, anda dapat 1.5 % komisyen atas setiap jualan (belian) yang anda buat.

Bila anda dah jadi agent, setiap belian yang anda buat daripada Public Gold, anda dapat komisyen 1.5%. Kekadang anda beli untuk diri sendiri pun dapat komisyen..kire beli dengan harga diskaun la..Hingga kini TIADA SALES TARGET yang ditetapkan untuk dapat komisyen..maknanya..beli atau jual 1 Dinar pun dapat komisyen.

Rahsia 4 : Latihan dan Bimbingan PERCUMA.


Syarikat akan sentiasa berikan latihan dan bimbingan yang berterusan secara PERCUMA kepada anda.Manakala saya pula insya Allah akan membimbing anda hingga kite sama sama berjaya.

Rahsia 5 : Komisyen Beli Balik 0.3 %.

Inilah suatu keistemewaan jual emas. Jika kita beli balik emas daripada pelanggan dan menjual semula kepada Public Gold kite diberi komisyen 0.3 % !.


Rahsia 6 : Anda akan memiliki perniagaan yang SUKAR HENDAK RUGI !.


Harga emas sentiasa naik dengan kadar 20% setahun..anda tak laku jual pun nilai emas yang ada pada anda akan naik harga..bila mahal anda boleh jual dan dapat untung berganda -ganda...


Rahsia 7 : Kerjasama dan Komitmen Serta Bimbingan Berterusan Dari Saya.
Insya Allah..saya akan bimbing anda hingga berjaya dan akan membantu anda sama ada secara online atau offline. Jika anda perlukan blog seperti ini saya akan membantu membinanya untuk anda jika anda mahu..Untuk menjadikan kita berjaya kita perlu dibimbing oleh mereka yang berjaya.

Jika kita bersendirian sudah pasti kita pun akan terpinga - pinga tak tahu pun arah tuju kejayaan.

Insya Allah jika anda bersama saya dalam perniagaan emas ini, saya akan kongsikan beberapa TEKNIK RAHSIA DALAM MEMAKSIMAKAN KE UNTUNGAN DALAM PERNIAGAAN EMAS INI.

Untuk bersama saya amat mudah, bila isikan borang nak jadi agent, PASTIKAN PADA BAHAGIAN INTRODUCER TULIS NAMA : ASIKIN BT AB.HAMID atau hubungi saya 017 345 7478 untuk anda dibantu.


Hakikat pati rahsia sebenar yang saya perlukan anda sebagai agent bersama saya adalah saya ingin memberikan perkhidmatan terbaik untuk semua pelanggan kite.

Saya kekadang ada pesanan daripada seluruh Malaysia..pun atas keterbatasan geografi saya tak mampu untuk buat penghantaran maka dengan dukacite saya terpaksa menolaknya.

Namun dengan adenya anda dalam rangkaian saya, pembelian yang diluar lingkup geografi saya, akan saya channelkan kepada anda..Insya Allah..MUAT TURUN BORANG JADI AGENT KLIK >. BORANG AGENT<<<


JIKA TAK DAPAT DOWNLOAD CALL ME  ASIKIN : 017 345 7478 untuk saya pos PERCUMA.


Sudah download isi dan call me untuk saya bantu...JUMPA ANDA DALAM PERNIAGAAN EMAS BERSAMA SAYA...
ASIKIN 017 345 7478.. 
admin@perniagaanemas.com

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, 
BISNES EMAS PASTI ANDA TAK LEMAS... 


Buat pilihan bijak hasil perniagaan makanan anda boleh simpan dalam bentuk emas yang lebih menguntungkan . Untuk mempelajari ILMU EMAS PERCUMA BACA >> http://www.perniagaanemas.com/

MAKANAN MUSIM BANJIR 2022

PANDUAN TEMUDUGA

SUMBANGAN IKHLAS

Untuk menjayakan dan memantapkan lagi keupayaan saya berkongsi ilmu, SUMBANGAN IKHLAS daripada pembaca amat di alu - alukan.

Sumbangan ikhlas boleh disalurkan melalui:

NAMA :NOH

Akaun Maybank No. 112361650899.

Saya juga merakam jutaan terima kasih kepada mereka yang telah memberi sumbangan.